Wie zijn wij

Ik ben Eveline van Vliet. Mijn eerste aanraking met de Finse Lappenhond was in 2007. Na veel gelezen te hebben over verschillende rassen besloten we een bezoek te brengen aan de Winner in Amsterdam om deze in het echt te zien. De meeste rassen die nog op het lijstje stonden interesseerden mij ook wel maar toen we de Finse Lap tegenkwamen, was die toch wel het leukste van allemaal. Begin 2008 zijn we bij mensen langs geweest om te kijken of de Lapinkoira ook in huis leuk was. Na deze ontmoeting hebben we ons gelijk op de wachtlijst laten zetten. In 2009 was daar dan onze eerste Finse Lappenhond Helmi. Enthousiast geworden door haar heb ik in 2011 besloten Minttu te importeren uit Frankrijk. In 2012 is met Helmi mijn eerste nestje gefokt, hieruit hebben we Tuuli gehouden. 2012 is ook het jaar dat onze kennelnaam werd goedgekeurd en sindsdien is onze naam Kennel Lumilapsen.

Dit hele verhaal zou niet mogelijk geweest zijn zonder mijn ouders: Floris en Marijke. Zij ondersteunen mij met mijn hobby en zijn zelf ook actief met onze honden. Dan woont in ons huis ook nog mijn broer Mark, in hem kunnen Helmi, Minttu en Tuuli altijd een fijn speelkameraadje vinden.

Reacties zijn gesloten.